Activiteiten

   You are the Centre. Spread your Light!

Activiteiten

 

-Healing consult

U kunt een consult aan vragen via het contactformulier op deze site. 

 

 

-Workshop Healing 

 

Van tijd tot tijd organiseert het Centre of Light healing workshops. Op deze dagen kan je leren hoe je zelf healing kunt geven aan anderen, maar ook aan je zelf. Je gaat kennis maken met verschillende healing technieken. 

Tijdens de cursus leer je je af te stemmen op de client en op de Spirituele Wereld om zo het contact tussen beiden tot stand te brengen en vast te houden.

Dat doen we door middel van verschillende oefeningen die je in staat zullen stellen dit contact te visualiseren en ook te voelen.

Je maakt kennis met je helpers in de Spirituele Wereld wat op zich al een geweldige ervaring is.

Daarnaast leer je, ook door oefeningen, om de juiste staat van bewustzijn te bereiken (Altered State of Consciousness) die nodig is om een goed kanaal te zijn voor de Spirituele Energie.

Er worden verschillende ‘healingvormen’ onderscheiden afhankelijk van de diepte van de genoemde Altered State of Consciousness. (vorm van trance)

 

We beginnen altijd met een diepe ontspanningsoefening om zoveel mogelijk de beslommeringen van het dagelijkse leven kwijt te raken, onszelf  ‘leeg’ en ontvankelijk te maken.

We eindigen elke cursusdag met een healingcirkel waarbij wij als groep onze energie bundelen om healing mogelijk te maken voor dierbaren die niet aanwezig zijn maar wel bijstand kunnen gebruiken. (healing op afstand)

 

Er is voor iedereen een cursus-syllabus waarin de theorie en de praktijkoefeningen zijn samengevat.

Healer worden staat of valt bij veel oefenen. Oefenen voor je zelf is niet iets dat over het algemeen makkelijk wordt gedaan en daarom organiseren wij met enige regelmaat terugkomdagen.

 

De cursus bestaat gewoonlijk uit twee dagen waarbij de tweede dag een verdieping is van de eerste.

Dag 1 richt zich op het contact maken met de Spirituele Wereld en verschillende vormen van Spirit healing (waarbij de healer zich nog bewust is van het proces van healing)

Dag 2 oefent verder met de gegevens van dag 1 maar richt zich ook op het verlagen van het bewustzijn (vorm van trance) en de bijhorende healingvorm: Trance healing.

 

Deze workshops worden gegeven op een mooie locatie in Schoonloo (Drenthe), op het prachtige waddeneiland Terschelling en nu ook in Bunnik (Utrecht). We werken met kleine groepen, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. 

Voor meer informatie of voor inschrijven kunt een mail sturen naar centre-of-light@hotmail.com


De volgende workshop dagen staan gepland. 

Het is een 2-daagse workshop, maar het is in overleg mogelijk, om 1 een van beide dagen te volgen.


Boek je beide dagen, dan zijn de kosten 150,00.


-26 januari 2020 

Healing workshop voor beginners 10.00 - 16.00

Locatie, Bunnik

Kosten 85,00 

Incl. koffie, thee en iets lekkers. 

Lunch zelf meenemen

 

-23 Februari 2020

Vervolg op de dag van 26 januari 10.00 - 16.00

Locatie, Bunnik

Kosten 85,00 

Incl. koffie, thee en iets lekkers. 

Lunch zelf meenemen

 
You are the centre. Spread your Light!

 

Centre of Light   

  Voor Mediumschap en Bewust Worden   

   KvK nr. 73642223   

BTW nr. NL859611838B01

 

© 2019 Centre of Light